Basis product
De 1m2 trap is de vaste trap die het kleinst mogelijke vloeroppervlak inneemt; slechts één vierkante meter!
Waar is deze trap voor ontwikkeld? Om toegang te verschaffen tot ruimtes die niet met een ‘gewone’ trap ontsloten kunnen worden. Een zolder, een daktarras en een kelder zijn hier perfecte voorbeelden van.
Standaard wordt deze trap uit 1 deel gemaakt om de stevigheid te bevorderen. Optioneel kunt u de gepatenteerde 1m2® trap echter ook in delen krijgen.
Het ontwerp is zo geoptimaliseerd dat de 1m2 trap altijd 12 of 13 tredes heeft, afhankelijk van uw situatie. Het hoogteverschil tussen 2 tredes (in vakjargon Optrede genaamd), is bij een normale trap tussen 170 en 210mm hoog en bij een ladder kan dit 290 mm bedragen. De 1m2® kan daarom eventueel van een optrede van 270mm worden voorzien.
Opties 1m2 trap
Voorbeeld
Omschrijving
Deling
Ivm de plaatsing van de 1m2® trap, kan het wenselijk of noodzakelijk zijn dat de trap uit meerdere delen wordt gemaakt.
Stalen Handregel
Ter vergroting van het comfort is een stalen krullende handregel om de dragende buis/spil mogelijk. Ons advies is om deze optie te kiezen, daar je dan iets hebt om je aan vast te houden.
RVS Handregel
Idem als stalen handregel, echter nu in Roest Vast Staal (RVS) uitgevoerd.
Metallic of andere bijzondere kleur poedercoating
De 1m2 trap is in elke standaard RAL kleur zonder meerprijs leverbaar. Tegen meerprijs is de 1m2 trap ook in een metalic kleur leverbaar.
Verbreding instaptreden
Indien het vloeroppervlak onbelangrijk is, kunnen de onderste 4/5 tredes verlengd worden met 200mm, wat de opstap zal vergemakkelijken.
Trappengat
Zit er nog geen trappengat voor de 1m2 trap? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Incl. de aftimmering van dit trappengat.
Inmeten
Indien u wenst kunnen wij voor u de situatie komen inmeten en beoordelen of deze trap binnenshuis aangevoerd kan worden
Montage trap
Indien u wenst komt een vakkundige monteur de trap persoonlijk bij u op een overeengekomen datum installeren. http://vimeo.com/58712405
Afleveringskosten
Indien u de montage onder eigen beheer uitvoert, kan de trap afgeleverd worden.
Recente projecten
Specificaties
Vraag brochure aan
Home Recente projecten Overzicht Specificaties Vraag brochure aan Contact Contact Over ons Home Recente projecten Specificaties Vraag brochure aan Contact Contact Over ons Download brochure
Bijna overal  te plaatsen
TRAP.NL
1m2trap.nl is een product van:
Dit is een
Molen ICT
 website